Jump to content

McLaren: Hamarosan jönni fognak az eredmények

2015. 04. 07. 15:22

Ron Dennis és Eric Boullier is optimistán tekint a jövőbe, a versenyzők pedig hatalmas potenciált látnak az idei konstrukcióban. Az istálló vezetői bíznak benne, hogy nemsokára megoldják a problémákat, és végre méltó ellenfelei lehetnek a többi csapatnak.

Ron Dennis a francia L’Equipe-nek nyilatkozva elárulta, a megbízhatósági gondok, valamint a gyenge tempó ellenére mind Fernando Alonso, mind Jenson Button rendkívül elégedett az MP4-30-as versenygéppel.

„A pilótáink boldogok voltak az autó teljesítményével Sepangban, legfőképp a gyors kanyarokban, valamint fékezéskor. A Honda és mi sem vagyunk elégedettek, ezért keményen dolgozunk, azonban sok pozitívummal hagytuk el Malajziát. Azért vagyunk itt, hogy versenyeket és bajnoki címeket nyerjünk. Biztos vagyok benne, hogy előbb fog sikerülni, mint azt a legtöbb ember gondolná.” – jelentette ki céltudatosan a McLaren első embere.

Eric Boullier csapatvezető is egyetért főnökével:
„Még nem harcolhatunk pontszerző helyekért, de a Force Indiákat már megelőztük, ami persze nem a végcélunk. Ha megvizsgáljuk, hol álltunk a téli teszteken, és jelenleg milyen teljesítményre vagyunk képesek, óriási különbséget tapasztalhatunk.” – bizakodott a francia szakember.

(áá)

(Forrás: thisisf1.com/sportrajongó.hu/Fotó:bleacherreport.com)