Jump to content

Meleg frissítők kiváló szervírozásban

2018. 10. 17. 11:48

Nagyszerű lendületet ad egy erős fekete vagy egy tea, amely átjárja a tested és a lelked. A mindennapi  kávé- és teaszüneteidet a Zwilling termékcsalád kiváló minőségű, kézzel készített, duplafalú üvegpoharaival és egyéb termékeivel koronázhatod meg, amelyekhez most nagy kedvezményekkel juthatsz hozzá a SPAR új pontgyűjtő akciója keretében. (X)

Sokan kezdik a napjukat lendületet adó forró italokkal: egy erős kávéval vagy egy élénkítő teával. Ha rendszeresen hódolsz a tea vagy a kávé élvezetének, valószínű, hogy mindig a megfelelő körülményekre és kellékekre vágysz. Ezek a kis részletek teszik tökéletessé az élményt.

A kávézás és teázás élményéhez, szertartásához hozzátartoznak a tetszetős és praktikus poharak, kanalak, kiöntők is. Fontos, hogy a legjobb készlettel tedd igazán kellemessé a szüneted. Most a SPAR Magyarország jóvoltából a kiemelkedő minőségű Zwilling termékcsalád teázáshoz és kávézáshoz használható stílusos kellékeivel koronázhatod meg mindennapi pihenőidet. Az áruházlánc október 4-én induló pontgyűjtő akciója keretében, a gyűjtőfüzetbe ragasztott matricákkal akár 82 százalékos kedvezménnyel tehetsz szert a készlet darabjaira.

A mintegy 285 éves Zwilling J. A. Henckels sikeresen kombinálta a tradicionális értékeket a legújabb technológiákkal. Ma a német vállalat termékei egyet jelentenek a kimagasló színvonallal és a praktikus funkcionalitással. A duplafalú üvegpoharakat azért fejlesztették ki, hogy hosszú ideig megtartsák az italok hőfokát. Legyen szó egy párolgó teáról vagy egy hűsítő jeges kávéról, tökéletessé varázsolják egy fárasztó nap után a pihenés élvezetét. A termékcsalád teás és kávés poharai kiváló minőségű boroszilikát üvegből, egyedileg fúvottan készültek. Tartósak, de egyben könnyűek, és külsejük nem melegszik át még a legforróbb italoktól sem.

A 12-féle termék között duplafalú desszertestálat, teás és kávés – normál, eszpresszós, lattés – poharat, üvegkancsót és üvegtárolót találhatsz, de thermo kancsót és teáskanna-készletet melegen tartóval és szűrőbetéttel, valamint kávés- és lattés kanálkészletet is beszerezhetsz. A kiválasztott kedvencedet a pontok összegyűjtését követően igen jelentős, 50-82%-os kedvezménnyel veheted meg. De természetesen a termékeket hűségpont nélkül, az eredeti áron is megvásárolhatod.

A pontgyűjtő akció 2018. október 4-én indul és 2019. január 30-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. Minden elköltött 1.000 forintod után 1 hűségpontot kapsz, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatsz. Ha összegyűjtesz 25 darab matricát, megvásárolhatod a 12-féle Zwilling-termék egyikét kedvezményes áron. Ahhoz, hogy gyorsabban teljen a füzeted, hétről hétre megjelölt termékek vásárlásával extra pontokhoz juthatsz.

Az akcióban szereplő Tchibo Cafissimo Tuttocaffé Black kapszulás kávéfőző kizárólag az INTERSPAR üzletekben érhető el. Az INTERSPAR áruházak listáját a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekintheted meg.

(Forrás: Szerkesztőség)