Jump to content

Norris bocsánatot kért az okozott károkért

2023. 07. 30. 19:00

Lehetsz Forma-1-es rajongó és az is lehet, hogy hidegen hagy, de talán hallottál arról, hogy múlt héten a Hungaroringen mérettették meg magukat a versenyzők. Norris attrakciójáról is hallottál?

Gondolj bele, hogy fél éve egy csapat azon dolgozik, hogy a Hungaroringen megrendezett verseny győztesei diadaltól ittasan átvehessék azokat a trófeákat, amelyek porcelánból készültek, hihetetlen sok munkaórát öltek bele, nagyon értékesek és szépek. A Herendi porcelánból készített egyedi díjak tehát igazán különlegesek.

A csatározás után Max Verstappen, Lando Norris és Sergio Pérez markába kerültek a serlegek. Aztán, ahogy az lenni szokott, bontották és öntötték a pezsgőt. Ez volt az a pont, ahol Norris hibázott. A pezsgős palackot ugyanis hozzá vágta ahhoz az állványhoz, amelyen Verstappen trófeája állt. Az ütéstől az a földre esett és apró darabokra tört.

Norrisban volt annyi, hogy ezt a sajnálatos cselekedetet nemcsak megbánta, de bocsánatot kért a győztestől. Igaz, hogy ezt iróniával és viccel is kísérte, amelyet talán se a holland, se a magyarok, se a serleget készítők nem értékeltek.

Az biztos, hogy új serleget fog kapni Verstappen, de nem kell arra újabb fél évet várnia, mert a másolat elkészítése szerencsére már csak heteket igényel.

(Forrás: sportrajongo.co.hu / Képek: Pixabay (A képek illusztrációk)