Jump to content

NBA: A CLIPPERS-SZTÁR KLUBALKALMAZOTTAT VERT

2016. 01. 27. 12:36

A Los Angeles Clippers kosárlabdacsapata még hosszú ideig nem számíthat egyik legjobbjára, Blake Griffinre, aki egy verekedés során eltörte a kezét. Griffin a héten térhetett volna vissza egy másik sérülést követően, ám egy étteremben összeverekedett a klub egyik alkalmazottjával. Érdekes, hogy a felek kifejezetten jó barátságot ápoltak egymással, Griffin több fotót közzé is tett a múltban Instagram-oldalán az általa megvert fiatalemberről.

 

A Los Angeles Times információi szerint a 26 éves NBA-kosaras a klub egyik alkalmazottjával, Mathias Testivel került összetűzésbe egy torontói étteremben még a múlt hétvégén. Kettejük vitája verekedésig fajult, mely során Griffin kézközépcsontja eltört, Testinek pedig az arcán keletkezett több zúzódás.

"Az ilyen viselkedésnek nincs helye a klubunknál, s az incidens nem azt mutatja, hogy milyenek is vagyunk valójában" - áll a csapattulajdonos Steve Ballmer és a vezetőedző Doc Rivers közös közleményében.

A Clippers hivatalosan azt jelezte, hogy Griffin felépülése várhatóan 4-6 hetet vesz majd igénybe, ugyanakkor a vezetőedző szerint ennél tovább fog tartani a gyógyulás. Az ötszörös All Star-válogatott Griffin a mostani szezonban átlagban 23,2 pontot és 8,7 lepattanót szerzett meccsenként, ám combizomsérülés miatt karácsony óta nem számíthatott rá csapata. A kiváló erőcsatár ezen a héten tért volna vissza.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:kentuckysportsradio.com)