Jump to content

BL - nem sikerült a bravúr, kikapott a Fradi Barcelonában

2020. 10. 20. 23:08

Helytállt, ám a végén négy góllal kikapott a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörében a Barcelonától. A Rebrov-gárda emberelőnyben is játszott, ám a hazaiak amikor kellett, akkor nagyon játszották a focit. 

A Ferencváros 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi nyitányán.

A magyar bajnokcsapat jól kezdett, hiszen Tokmac Nguen előbb gyönyörű, de lesgólt szerzett, majd Isael "bombázta szét" a kapufát. A katalánok a hatszoros aranylabdás Lionel Messi révén szereztek vezetést a 27. percben, az argentin zseni egy szóló után harcolt ki büntetőt, amelyet aztán maga értékesített. A Barca nem sokkal a szünet előtt a 17 éves Ansu Fati kapáslövésével duplázta meg előnyét.

Hét perccel a fordulást követően Philippe Coutinho talált be, de a Ferencváros a 70. percben Ihor Haratin büntetőjével szépített, ráadásul Gerard Piqué kiállítása miatt emberelőnybe került. A hajrában a Ferencváros megpróbált támadni és kinyílt, ezt a tíz emberrel futballozó Barcelona Pedri és Ousmane Dembélé révén két góllal megbüntette.

Szerhij Rebrov együttese a következő fordulóban, jövő szerdán az ukrán Dinamo Kijevet fogadja a Groupama Arénában.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti/Fotó:pixabay, mti)