Jump to content

A Málaga vinné a Videoton kapusát

2014. 03. 10. 16:47

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga szerződtetheti a nyáron a Videoton kapusát, Juan Calatayudot. Úgy tudjuk, a klub már be is jelentkezett a spanyol futballistánál, akit ingyen szerezne meg a távozó Carlos Kameni pótlására. A Málagánál az idény végén fontos téma lesz a kapuskérdés, mivel szinte biztosan távozik a csapattól a lejáró szerződésű Carlos Kameni. Az elismert kameruni válogatott futballista kiszorult a kezdőből, ebben az idényben csak egy kupameccsen kapott szerepet, mivel Willy Caballero az első számú kapus.

A Primera División 17. helyén álló Málaga hazánkból pótolná Kamenit a nyáron, méghozzá a Videoton alapemberével, a tavaly nyáron igazolt Juan Calatayuddal. A spanyol egylet már meg is kereste a fehérváriak 34 éves játékosát, akivel szeretnének már most előszerződést kötni, és a szezon végén ingyen szerződtetni.

A sportnapilap nformációi szerint Calatayud egyelőre nem adott választ a Málagának, de azt nem tudjuk, hogy mik a szándékai, szeretne-e maradni Magyarországon, vagy esetleg fontolgatja a hazatérést.

A Málaga mindenesetre nem lenne ismeretlen Calatayud számára: a Videoton légiósa az andalúziai klubnál nevelkedett, és a spanyol élvonalban is itt mutatkozott be 2003-ban és a mai napig nagy kedvencnek számít.

A kapus a Vidi honlapján elmondta, tulajdonképpen ő is csak annyit tud, amennyit az újságok megírtak. Konkrét ajánlattétel, vagy konkrét megkeresés nem történt. Nem is foglalkozik ilyen hírekkel, a legfontosabb most az számára, hogy a Vidivel minél eredményesebben szerepeljen, és megnyerje a bajnokságot.

Fotó:vidi.hu

sportrajongo.hu/nemzetisport.hu