Jump to content

City: Kompany hosszú időre kidőlt

2016. 01. 13. 13:06

Hosszabb kihagyás vár Vincent Kompanyra, a Manchester City labdarúgócsapatának kapitányára, aki a jelenlegi előrejelzések szerint csak a szezon végén térhet vissza.

 

A 29 éves játékos különböző sérülései miatt a mostani idényben mindössze kilenc bajnoki meccsen léphetett pályára. Legutóbb december 26-án, a Sunderland ellen szerepelt, a második félidőben csereként állt be, de kilenc perc után kiújult a korábbi vádlisérülése, így le kellett jönnie.

Manuel Pellegrini vezetőedző most azt mondta: nem tudja, hogy a belga védő mikor térhet vissza. "Vincent mindent elkövet azért, hogy feldolgozza, illetve megtudja az okát annak, miért ennyire sérülékeny. Talán az idény utolsó részében már számíthatunk rá" - fogalmazott a chilei mester.

A City Kompanyval a soraiban mindössze egy gólt kapott a Premier League-ben, azon a 11 meccsen viszont, amelyen a játékos nem volt ott a védelemben, mindössze egyszer úszta meg kapott gól nélkül. A Manchester City jelenleg harmadik az angol bajnokság tabelláján, a Bajnokok Ligája február-márciusi nyolcaddöntőjében pedig a Dinamo Kijev lesz az ellenfele.

(Forrás: (Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:)