Jump to content

Őket akarja Zidane

2016. 01. 28. 11:24

Miután valószínűsíthetően kizárják az elkövetkezendő két átigazolási piacról a Real Madridot, a "királyi gárda" vezetőségének nincs sok lehetősége arra, hogy megerősítse a gárda amúgy sem gyenge keretét. Zinedine Zidane-nak így a mostani piacra kell koncentrálnia, ugyanakkor ha a klub sikerrel fellebbez a döntés ellen, akkor a nyáron jöhet a nagybevásárlás. íme Zidane listája:

Spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid  szeretné megszerezi a Barcelonától a brazil Neymar játékjogát. A madridi klub vezetőedzőjének listáján rajta van a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard is, és mivel Neymar leigazolása kevésbé valószínű, így Hazard lesz a nyári átigazolási szezonban a Madrid első számú célpontja.

Ugyanakkor könnyen előfordulhat az, hogy a katalánok elgondolkodnak majd Florentino Pérezék ajánlatán: spanyol források tudni vélik, hogy a Real vezetősége mélyen a zsebébe nyúlna, és akár 180 millió eurót sem sajnálna a brazil Neymarért.

Zidane szeretne a kapuban is erősíteni, ezért a következő szezonban már azzal számolnak, hogy David De Gea a spanyol fővárosba teszi át a székhelyét Manchesterből.

 

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:skysports.com)